FSMVÜ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ’NDE ENGELSİZ MİMARİ JÜRİ
10 Haziran 2022

İZEV öğrenci buluşmalarının bugünkü durağı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Final Jürisi oldu.

Öğrenciler, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim NUMAN Hoca ile birlikte mimari projeleri değerlendirdi. Maketlere yoğun ilgi gösteren İZEV’li öğrencilere Prof Dr. İbrahim NUMAN tarafından mimari maketler takdim edildi. Etkinliğin ilerleyen saatlerinde Teknisyen Ayşegül YILMAZ hanımın sorumluluğundaki maket atölyesi ziyaret edildi. Ziyaret sonrası Mardin Ulu Cami Kubbesinin 3d maketleri de hediye edilerek öğrenciler uğurlandı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öncülüğünde yürütülen etkinlikte tüm Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeline ve Mimarlık Bölümü öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mimarlar olarak engelsiz yaşama destek olmaya devam edeceğiz.