Endonezya İslam Üniversitesi'nden Misafirlerimiz ile İstanbul Gezisi Gerçekleştirildi.
3 Ağustos 2022

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ile Endonezya İslam Üniversitesi (Universitas Islam Indonesıa-UII) Mimarlık Bölümü'nün 2014’ten beri düzenlediği ortak yaz okulunun yedincisi bu sene İstanbul'da gerçekleşiyor. 2 Ağustos 2022 Salı ve 3 Ağustos 2022 Çarşamba günlerinde Endonezya’dan gelen değerli misafirlerimiz İstanbul turuna çıkarıldı. Tur kapsamında ilk gün Taksim, Karaköy, Galata tarihi bölgeleri gezdirilirken, ikinci gün misafirlerimize Fatih semtinin tarihi dokusu gezdirildi; Beyazıd Camii, Süleymaniye Camii ve Şehzade Camii ziyaret edildi. Ayrıca misafirlerimiz ve gezi ekibi tarafından Fatih semtinde bulunan üniversitemiz rektörlüğü de ziyaret edildi.