Prof. Dr. İbrahim Numan ''Uluslararası Mimarlık Eğitimi Konferansı, Asya 2017''de bildiri sundu
14 Kasım 2017

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İbrahim Numan Endonezya'da gerçekleştirilen "International Conference on Architectural Education in Asia 2017” konferansında "Educating Architect in Turkish Culture, Gains and Loses, A Historical Perspective" (Türkiye'de Mimarların Eğitimi, Kazanımlar ve Kayıplar, Tarihi Bir perspektif) başlıklı bildirisini sunmuştur.

09 kasım 2017 tarihinde Uluslararası Endonezya İslam Üniversitesi'nde (IIUM) gerçekleştirilen konferansta 5 davetli konuşmacı ve 37 bildiri yer almıştır. Organizasyonunda üniversitemizin de katkıları bulunan konferansın ana teması ise 'Re-charting the Knowledge of Architecture' (Mimarlık Bilgisinin Yeniden Haritalanması) olarak belirlenmiştir.