Mimarlık Öğrencileri Geleceğin Kampüsünü Tasarladı
6 Mayıs 2019

Mimarlık Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimizin tasarladıkları mimari proje, Geleceğin Kampüsü’19 yarışmasında en iyi ikinci tasarım ödülüne layık görüldü.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencilerimiz Melike Kocaağa, Cihan Altuner, Kerimcan Ayaz, Hasan Şahin ve Muhammed Albayrak’tan oluşan ekip, Yeditepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu’nun Nisan 2019'da düzenlediği Geleceğin Kampüsü’19 yarışmasında ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Bir inşaat projesinde gerekli tüm mühendislik ve mimarlık aşamalarını içeren, katılımcılara her iki alanda da kendilerini geliştirme ve yeteneklerini sergileme imkânı sunan Geleceğin Kampüsü Yarışması, üniversitelerarası fikir yarışması olarak kurgulandı. Yarışmaya, Mimarlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Can Özkan danışmanlığında hazırlanan öğrencilerimiz, fikirleri ve yeteneklerini birleştirerek hayallerindeki kampüsü tasarladılar. Öğrencilerimizi kutlar, nice başarılar dileriz.

Projenin animasyonunu buradan izleyebilirsiniz.