FSMVÜ Mimarlık Kulübü 2018-19 Güz Dönemi Etkinlikleri
28 Şubat 2019

Üniversitemizde faaliyet gösteren Mimarlık Kulübü, geçtiğimiz dönem öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak çok sayıda etkinliğe imza attı. "Tecrübenin İzinde" söyleşileri başlığı altında Oruç Çakmaklı, Şafak Çak ve Süleyman Gündüz üniversitemizde seminerler verdiler. "Ofis Gezileri" başlığı altında, öğrencilerimiz Nun Mimarlık, About Blank ve Bahadır Kul Mimarlık bürolarına ziyarette bulundular. Bu sayede alanında deneyimli mimarların ofis ortamlarını deneyimleme ve bu mimarlar ile sohbet etme fırsatı buldular. Öğrencilerin bilgisayar destekli tasarım alanında kendilerini geliştirmelerine fayda sağlayacak atölyeler düzenlediler. Bu kapsamda Lumion Mimari Görselleştirme ve SketchUp Mimari Modelleme atölyelerini gerçekleştirdiler. Bunların yanısıra, yakında ilk sayısı yayına çıkacak olan Proje501 dergisinin çalışmalarına başladılar.