Erasmus Personel Hareketliliği ile Gelen Dr. Mastura Adam Fakültemizde Sunum Yaptı
20 Şubat 2019

Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında Malezya Üniversitesi Mimarlık ve Yapılı Çevre bölümünden Dr. Mastura Adam, Mimarlık Bölümüzmüzde ders vermek üzere 18-22 Şubat tarihlerinde okulumuzu ziyaret etmiştir. Dr. Mastura Adam, uzmanlık alanı olan Engelli Tasarımı ve Evrensel Tasarım konularında MIM053 Tasarımda Engelli Faktörü dersinde 19 Şubat tarihinde bir sunum yapmış, alanda yaptığı değerli çalışmaları paylaşmıştır. Öncelikle doktora tez konusu üzerinden evrensel tasarım ve engel gruplarının ihtiyaçları ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirici bir sunum yapmış, sunumun devamında ise kendisinin Malezya'da yerel yönetimler ile birlikte yapmış olduğu çalışmalar ve sonuçlarını paylaşmıştır. Ek olarak, aynı gün Kentsel Tasarım ve Şehir dersine katılmış, "Understanding Genius Loci of a City Through Urban Design Elements" başlıklı sunumunu yapmıştır. Dr. Mastura Adam Hocamıza derslerimize yaptığı değerli katkıları için teşekkür ederiz.